Leucospermum

(Nutan)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Leucospermum

  • Kleurenpracht

    De Leucospermum is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zoals oranje, geel, rood en roze.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Leucospermum is een blikvanger in elk boeket of arrangement, door zijn opvallende bloeiwijze en exotische uitstraling.

  • Symbolische betekenis

    De Leucospermum staat symbool voor vastberadenheid, transformatie en moed. De bloem symboliseert het overwinnen van uitdagingen en het tonen van veerkracht in het leven.

Alles over de Leucospermum

De Leucospermum is een bijzondere aanwinst voor je winkel. Deze bloem wordt ook wel Nutan of speldenkussen genoemd, en als je de bloem ziet, weet je waarom.

De bloemen van Leucospermum zijn opvallend en hebben een kenmerkende structuur die lijkt op een speldenkussen. Ze hebben meestal buisvormige bloemen met talrijke puntige, stijve en felgekleurde delen, wat ze tot een opvallende verschijning maakt in een boeket.

De naam Leucospermum komt uit het Grieks en betekent wit zaad en verwijst naar de witte zaadjes die zich in de bloemen ontwikkelen.

Het kleurenpalet van deze bloem bestaat uit oranje (de oorspronkelijke kleur), geel en rood. De bloemen worden vaak in herfstboeketten gebruikt. Leuk in een boeket, maar ook solo op de vaas!

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Leucospermum is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt als eyecatcher in boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Leucospermum in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Leucospermum. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Leucospermum. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Leucospermum, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer