Nectaroscordum

(Bulgaarse sierui)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Nectaroscordum

  • Kleurenpracht

    De kleuren van de Nectaroscordum variëren van lichtroze tot paars.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Nectaroscordum heeft lange slanke stelen met een opvallende bloemknop bovenaan. Er zitten vaak strepen of vlekken op de bloemblaadjes, wat een unieke verschijning!

  • Symbolische betekenis

    De Nectaroscordum staat symbool voor een teken van liefde en romantiek. De delicate verschijning vertegenwoordigt de schoonheid in het leven.

Alles over de Nectaroscordum

Ben je al bekend met de Nectaroscordum, ofwel de Bulgaarse sierui? Deze bijzondere bolbloem is absoluut een aanwinst voor je assortiment. Met zijn opvallende uiterlijk is het een bloem die je niet wil missen.

De Bulgaarse sierui is een meerjarige plant die in de lente bloeit. De bloemen hebben een interessant uiterlijk, met klokvormige bellen die aan lange stelen hangen. De kleur varieert van wit tot roze en paars.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Nectaroscordum in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Nectaroscordum. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Nectaroscordum. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Nectaroscordum, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer