Orlaya Grandiflora White Finch

(Straalscherm)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Orlaya Grandiflora White Finch

  • Kleurenpracht

    De Orlaya Grandiflora is in verschillende kleuren beschikbaar. p>

  • Stijlvolle toepassingen

    De Orlaya Grandiflora bestaat uit talrijke kleine bloemetjes die samen een compacte, schermachtige bloeiwijze vormen.

  • Symbolische betekenis

    Deze bloemen hebben een symbolische betekenis van puurheid en onschuld, waardoor ze ideaal zijn voor bruidsboeketten of andere luchtige arrangementen. .

Alles over de Orlaya Grandiflora White Finch

Orlaya Grandiflora wordt ook wel Straalscherm genoemd. Deze prachtige witte bloemen zijn populair bij bloemisten vanwege hun verfijnde uitstraling en het feit dat ze luchtigheid toevoegen aan elk bloemenarrangement.

Het straalscherm is een witte, fijne bloem, waardoor het een perfecte aanvulling is op boeketten. De bloemen hebben een lange steel en kunnen tot wel 90 centimeter hoog worden.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Orlaya Grandiflora White Finch in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Orlaya Grandiflora White Finch. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Orlaya Grandiflora White Finch. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Orlaya Grandiflora White Finch, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer