Philadelphus

(Boerenjasmijn)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Philadelphus

  • Kleurenpracht
    De Philadelphus heeft prachtig geurende witte bloemen.
  • Stijlvolle toepassingen
    De bloemen van de Philadelphus groeien in clusters aan de takken en verspreiden een heerlijke zoete geur.
  • Symbolische betekenis
    De Philadelphus staat symbool voor puurheid en onschuld, maar de zoete geur geeft een gevoel van tederheid en zachtheid.

Alles over de Philadelphus

Heb je de Philadelphus, ook wel bekend als Boerenjasmijn, al toegevoegd aan je collectie? Deze heerlijk geurende bloem is een prachtige toevoeging aan elk boeket. Als je op zoek bent naar een bloem die mooi is, maar ook lekker ruikt, dan is de Philadelphus een goede keuze.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Philadelphus in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Philadelphus. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Philadelphus. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Philadelphus, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer