Prunus

(Japanse sierkers)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Prunus

  • Kleurenpracht
    De Prunus komt in verschillende tinten voor, variërend van zuiver wit tot zachtroze en zelfs dieproze.
  • Stijlvolle toepassingen
    Met haar prachtige bloesems en elegante bladeren voegt de Prunus een sierlijk en romantisch element toe!
  • Symbolische betekenis
    De Prunus staat symbool voor het vieren van het voorjaar en het brengen van vreugde en hoop.

Alles over de Prunus

Als je aan de Prunus denkt, denk je aan… bloesem! Deze fascinerende groep van bomen en struiken, bekend om hun prachtige bloesem, is een verrijking voor elke bloemist. Van delicate kersenbloesems, de Prunus-familie biedt een overvloed aan mogelijkheden. Binnen deze familie aan bomen, vallen ook pruimen-, kersen-, abrikozen- en perzikbomen.

De Prunus is een symbool van schoonheid en vernieuwing, met haar adembenemende lentebloei die klanten zal betoveren. Maar het stopt niet bij de bloesems. Vele soorten van de Prunus bieden ook heerlijke vruchten, waardoor ze een geschenk zijn dat blijft geven.

Daarnaast draagt de Prunus ook een rijke culturele geschiedenis met zich mee. Wie heeft er niet gehoord van de betoverende 'sakura' of kersenbloesemvieringen in Japan? Breng een stukje van deze traditie naar je klanten met de prachtige Prunus.

Voeg de Prunus toe aan je assortiment en bied je klanten misschien wel de meest intense ervaring aan bloemen. Stap in de wereld van de Prunus – waar natuur en cultuur samenkomen.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Prunus is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt wordt in voorjaarsboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Prunus in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Prunus. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Prunus. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Prunus, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer