Rosa (rozenbottel)

(Rozenbottel)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Rosa (rozenbottel)

  • Kleurenpracht

    De Rozenbottel is groenoranje,oranje, rood of paars van kleur.

  • Stijlvolle toepassingen

    De rozenbottels groeien in trosjes aan stengels. Zowel rechte stelen als zeer lange gebogen stelen zijn in de herfst beschikbaar. De grootte van de bottels verschilt per soort. De bottels zijn meestal oranje, rood of paars van kleur en bevat kleine zaadjes binnenin. Ze ontstaan nadat de bloemblaadjes zijn verwelkt en de bloembodem zich ontwikkelt.

  • Symbolische betekenis

    De Rozenbottel staat symbool voor vruchtbaarheid en herfst.

Alles over de Rosa (rozenbottel)

De Rozenbottel is de vrucht van een rozenplant en kan perfect worden gebruikt in een boeket of arrangement. Rozenbottels behoren tot de familie ‘Rosa’. Inmiddels is deze soort niet meer weg te denken uit de bloemenwereld. De vrucht van deze bloem der liefde is in het najaar niet meer weg te denken uit het assortiment snijbloemen!

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Rozenbottel wordt gebruikt in kransen en boeketten of als solitair in de vaas. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Rosa (rozenbottel) in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Rosa (rozenbottel). Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Rosa (rozenbottel). Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Rosa (rozenbottel), zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer