Spiraea

(Spierstruik)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Spiraea

  • Kleurenpracht
    De meest voorkomende kleuren van de Spiraea zijn wit, roze en rood.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Spiraea bloeit in vele kleine bloemetjes die samen een opzichtige prachtige pluim vormen op een ranke dunne maar sterke steel.
  • Symbolische betekenis
    De Spiraea staat symbool voor de tederheid en kwetsbaarheid van het leven.

Alles over de Spiraea

Op zoek naar een prachtige bloem om toe te voegen aan je assortiment? Overweeg dan eens de Spiraea, ook wel de Spierstruik genoemd. De prachtige bloemen en gebladerte populaire keuze is onder bloemisten. De bloemen zijn klein, maar ze verschijnen in overvloedige trossen, waardoor ze een wolkige maar luchtige uitstraling hebben.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Spiraea heeft een opzichtige pluim gevormd door een zee van bloemetjes die vaak wordt gebruikt in gemengde boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Spiraea in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Spiraea. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Spiraea. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Spiraea, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer