Trifolium

((Rode) klaver)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Trifolium

  • Kleurenpracht

    De Trifolium is verkrijgbaar in crèmewit of purperrood.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Trifolium bestaat uit aarvormige bloemen.

  • Symbolische betekenis

    De Trifolium staat voor geluk en voorspoed. Een mooie bloem om cadeau te geven.

Alles over de Trifolium

De Trifolium, beter bekend als klaver, is een charmante toevoeging aan het assortiment van elke bloemist. Deze veelzijdige plant is niet alleen aantrekkelijk vanwege de kenmerkende, delicate bloemetjes maar ook vanwege de symbolische betekenis van geluk die eraan verbonden is. De Trifolium is beschikbaar in de kleuren wit en rood, en kan zowel in boeketten als in bloemstukken worden gebruikt.

De verzorging van de Trifolium is relatief eenvoudig, wat het een praktische keuze maakt voor zowel binnen- als buitengebruik. De plant gedijt het beste in goed gedraineerde grond en op een zonnige tot halfschaduwrijke plek. Regelmatige bemesting helpt om een rijke bloei te bevorderen.

Voor bloemisten die hun klanten iets willen bieden dat zowel mooi als betekenisvol is, biedt de Trifolium een prachtige optie die een vleugje natuurlijke schoonheid en een boodschap van geluk aan elk arrangement toevoegt.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Trifolium in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Trifolium. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Trifolium. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Trifolium, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer