Astilbe

(Pluimspirea)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Astilbe

  • Kleurenpracht
    De Astilbe kan verschillende kleuren hebben, waaronder roze, rood, wit en paars.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Astilbe heeft een pluimvormige bloeiwijze met kleine, dichte bloemetjes die boven het blad uitsteken.
  • Symbolische betekenis
    De Astilbe staat symbool voor romantiek en wordt vaak gebruikt in bruidsboeketten.

Alles over de Astilbe

Maak kennis met de Astilbe. De fluweelachtige pluimen waaien sierlijk in de wind en deze bloem valt op in ieder boeket.

De Astilbe, ook wel de pluimspirea genoemd, is beschikbaar in verschillende kleuren: van zachte pasteltinten tot vurige kleuren. Welke kleur je ook gebruikt, de Astilbe past perfect bij romantische thema’s en geeft een zachte uitstraling aan het bloemstuk.

De Astilbe is een sterke plant die weinig verzorging nodig heeft en het goed doet in schaduwrijke gebieden. Hij bloeit van juni tot augustus en wordt ongeveer 60 cm hoog. Het is een bloem die goed te combineren is met andere bloemen en planten en die daardoor perfect is voor allerlei combinaties.

Combineer de Astilbe bijvoorbeeld met andere zachte bloemen, zoals pioenen en lisianthus. Voeg gipskruid toe voor een dromerige uitstraling. Of ga voor een weelderig tuinboeket met veldbloemen voor een rustieke uitstraling.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Astilbe is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in Vrouwendagboeketten, bruidsboeketten en andere romantische bloemstukken. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Astilbe in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Astilbe. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer