Bouvardia

(Bouvardia)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Bouvardia

  • Kleurenpracht
    Bouvardia is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, roze, rood en geel.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Bouvardia is een plant met prachtige kleine bloemetjes. Door de elegante uitstraling en heerlijke geur voegt de Bouvardia een vleugje romantiek en verfijning toe aan bloemstukken.
  • Symbolische betekenis
    De Bouvardia staat symbool voor enthousiasme, passie en dankbaarheid door de betoverende bloemen.

Alles over de Bouvardia

De Bouvardia is een favoriet onder bloemisten vanwege de veelzijdigheid en lange houdbaarheid. Zijn kleine, buisvormige bloemen in verschillende kleuren, waaronder wit, roze, rood en geel, voegen een subtiel contrast en textuur toe aan arrangementen.

Bruiloften en jubilea zijn perfecte gelegenheden om Bouvardia te gebruiken, omdat het de liefde, passie en het enthousiasme van de viering symboliseert. Daarnaast is deze bloem ook een geweldige keuze voor het samenstellen van boeketten om iemand op te vrolijken of om een speciaal moment te vieren.

Sommige Bouvardia-soorten worden ook gebruikt als kamerplanten. Door het charmante uiterlijk en de delicate bloemblaadjes voegt de Bouvardia een stukje vrolijkheid toe aan ieder boeket. Probeer dit eens: losse appeltjes en pepers als bodembedekker in een glazen bak met Bouvardia. Wat een kleurenexplosie!

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Bouvardia is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in Burendagboeketten en andere vrolijke bloemstukken. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Bouvardia in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Bouvardia. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer