Ptilotus ex mathilda

(Vossenstaart)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Wat je moet weten als bloemist over de Ptilotus ex mathilda

  • Kleurenpracht

    De Ptilotus ex mathilda is verkrijgbaar in een mooie paarse of roze kleur.

  • Stijlvolle toepassingen

    De bloem van de Ptilotus ex mathilda is veer-achtig en lijkt op een vossenstaart.

  • Symbolische betekenis

    De Ptilotus 'Ex Mathilda' symboliseert gratie en exotische schoonheid door zijn unieke, pluizige bloemen en levendige kleuren, en staat ook voor aanpassingsvermogen en veerkracht door zijn vermogen om te gedijen in uitdagende omgevingen.

Alles over de Ptilotus ex mathilda

De Ptilotus 'Ex Mathilda' is een schitterende keuze voor bloemisten die op zoek zijn naar een ongewone en visueel aantrekkelijke toevoeging aan hun assortiment. Deze snijbloem, bekend om zijn pluizige, speervormige bloemen in een zachte roze tint, brengt een unieke textuur en een vleugje elegantie naar elk bloemstuk of boeket.

Ptilotus 'Ex Mathilda' is relatief eenvoudig in onderhoud, verlangt goed doorlatende grond en volle zon om optimaal te kunnen bloeien. Deze plant is niet alleen mooi maar ook bestand tegen droge omstandigheden, wat hem ideaal maakt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Voor bloemisten die hun klanten willen verrassen met iets bijzonders, biedt de Ptilotus 'Ex Mathilda' een prachtige en duurzame keuze die gegarandeerd bewondering oogst.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Ptilotus ex mathilda in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Ptilotus ex mathilda. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Ptilotus ex mathilda. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Ptilotus ex mathilda, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer